Zastupništva

Više od 25 godina SCor predstavlja vodeću kompaniju u oblasti distribucije laboratorijske opreme, testova i potrošnog materijala. Sa centralom u Nišu i predstavništvima u Beogradu i Subotici, kompanija je postala pouzdani partner i odgovorni distributer za više od 1000 zadovoljnih kupaca širom Republike Srbije i Republike Crne Gore.

HUMAN GmbH

HUMAN GmbH Nemačka je jedan od vodećih svetskih proizvođača in vitro diagnostičkih proizvoda. Osnovan pre više od 40 godina kao proizvođač reagenasa i aparata za kliničku hemiju, hematologiju, koagulaciju, virusologiju kao i potrošnog materijala. HUMAN je tokom proteklih godina razvio svoj proizvodni program, koji danas pokriva gotovo sve oblasti laboratorijske dijagnostike, uključujući sistem reagenasa za automatizovane sisteme. Proizvodni program koji se neprekidno širi, danas obuhvata preko 400 različitih proizvoda iz više od 10 modernih kliničko laboratorijskih disciplina, uključujući i odgovarajuću laboratorijsku opremu. Preko dobro razvijene distributivno servisne mreže, Human svoje proizvode distribuira u preko 160 zemalja sveta, što ih čini dostupnim svakoj laboratoriji.

Humanova filozofija poslovanja zasniva se na pouzdanosti i kvalitetu, kao i pravovremenoj dostupnosti proizvoda. Jedan od ključeva uspeha je kontinuirana optimizacija Humanovog sveobuhvatnog sistema upravljanja kvalitetom. CE znak na Humanovim proizvodima označava najviši mogući kvalitet u skladu sa izuzetno strogim evropskom IVD standardima.

IMTEC GmbH

Imtec razvija, proizvodi i prodaje imunodijagnostiku i imunološke reagense. Kompanija je specijalizovana za istraživanje, razvoj i proizvodnju dijagnostičkih setova za reumatološke i autoimune bolesti.

Boule Medical AB

Boule Dijagnostics AB je međunarodna grupa kompanija sa filijalama u Švedskoj, SAD i Kini sa više decenijskim iskustvom u oblasti hematologije. Osnovna delatnost je proizvodnja automatskih 3-part i 5-part hematoloških brojača izuzetno visokog kvaliteta i performansi, reagenasa, kalibratora i kontrola za humanu medicinu i veterinu, koji su prodaju u preko 100 zemalja sveta. U našoj ponudi su već više godina hematološki brojači Medonic, serija CA 520/630 i M serije, a od nedavno i 5-part Quintus.

FL Medical

Od 1979. godine FL Medical, se posvećuje proizvodnji laboratorijskog materijala za jednokratnu upotrebu. Naše prisustvo u svetu raste svakim danom. Naš glavni cilj je da  zadovoljimo potrebe kupca jer smatramo da je zadovoljstvo kupca ključ za održavanje kvaliteta naših laboratorijskih proizvoda.

NovaTec

NovaTec Immundiagnostica GmbH je nemački proizvođač, specijalizovan za razvoj i proizvodnju ELISA dijagnostičkih testova za hormone, tumor markere, autoimune i infektivne bolesti. Proizvođač je posebno fokusiran na testove za infektivne bolesti – bakterijske, virusne i parazitske. Svoje proizvode prodaje u preko 50 zemalja sveta.

Rayto

Rayto je vodeći i profesionalni proizvođač IVD uređaja i pripadajućih softvera. Glavni proizvodi uključuju analizatore za kliničku hemiju, ELISA čitače i ispirače, koagulometre, hematološke brojače i urin analizatore. Rayto proizvodi imaju široku primenu u klinikama laboratorijama, bankama krvi, veterinarskim laboratorijama. Zahvaljujući odličnom kvalitetu proizvoda i naprednim tehnologijama koje se koriste u svim proizvodima, kao i pristupačnim cenama, Rayto je postao globalno poznat brend sa preko 40.000 uređaja prodatih u više od 90 zemalja.

Adaltis

Adaltis je međunarodna kompanija za proizvodnju dijagnostičkih proizvoda sa sedištem u Italiji. Adaltis razvija, proizvodi i prodaje in vitro dijagnostičke sisteme i reagense za detekciju virusnih infekcija, dijagnozu bolesti imunog sistema i merenje hormona i tumor markera. Adaltis je svetski lider na tržištu automatizovanih instrumenata. Adaltis je trenutno aktivan u preko 60 zemalja, sa instaliranom bazom od preko 4000 instrumenata.

TURKLAB

TURKLAB je firma koja je osnovana u Izmiru jos 1996 god. Najpre je proizvodila testove za trudnocu a kasnije se proširila na preko 25 različitih proizvoda. Danas ova kompanija izvozi svoje proizvode u 34 zemanja i ima preko 100 distributera.